• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Θέλετε να αποκτήσετε ηλιοκαμένη επιδερμίδα στο σπίτι?

Θέλετε να αποκτήσετε ηλιοκαμένη επιδερμίδα στο σπίτι?
Τα προιόντα Tan Organic περιέχουν πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά και προσφέρουν υπέροχο φυσικό μαύρισμα και τέλεια ενυδάτωση σε όλο το σώμα!

Τα προϊόντα Tan Organic είναι διαθέσιμα διεθνώς και έχουν αποκτήσει μια τεράστια ομάδα πιστών καταναλωτών που πραγματικά τα λατρεύουν. 

Η σειρά αποτελείται από την Tanning Lotion, το Tanning Oil , το Self Tan Mousse & το Facial Tan Oil! 

Δοκιμάστε το πολυβραβευμένο βιολογικό έλαιο αυτομαυρίσματος ,νέας γενιάς, για πρόσωπο και σώμα, για μαύρισμα χωρίς τον ήλιο, ενισχυμένο με 8% DHA για εξαιρετικά γρήγορο και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Απαλλαγμένο από χημικές ουσίες, parabens, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

Προσφέρει ηλιοκαμένη όψη χωρίς έκθεση στον ήλιο και απολύτως φυσική λάμψη, αφήνοντας την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη.

Ένα πολυτελές έλαιο που χαρίζει 100% φυσικό μαύρισμα εμπλουτισμένο με αναπλαστικά & αντιγηραντικά εκχυλίσματα Aloe Vera και φλούδας πορτοκαλιού και ευεργετικά έλαια μποράντζα, αργκάν χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Το διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών που αναδύεται, αναζωογονεί τις αισθήσεις!
Εξαιρετικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και ιδιαίτερα για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα!
Τέλειο για πρόσωπο και σώμα!
Απαράμιλλη ευκολία εφαρμογής!
Διαρκεί εώς και 4 ημέρες μετά την εφαρμογή!

 

TIPS! Όσο πιο καλά ενυδατωμένο είναι το δέρμα, τόσο καλύτερο και ομοιόμορφο θα είναι το αποτέλεσμα!

Ο Αφρός Αυτομαυρίσματος TanOrganic Self-tanning Mousse είναι ένα επαναστατικό προϊόν που προσφέρει υπέροχο φυσικό μαύρισμα και  ενυδάτωση στην επιδερμίδα!

Εμπλουτισμένος με φυσικά συστατικά και παράγοντες ενυδάτωσης, όπως η Αλόη Βέρα και το Υαλουρονικό οξύ, ο αφρός αυτομαυρίσματος θα κρατήσει την επιδερμίδα σας απίστευτα λαμπερή! 

Προσφέρει την πιο έντονη απόχρωση μαυρίσματος από τα προϊόντα της TanOrganic, αν και δεν χρησιμοποιεί συνθετικά χρώματα. Το προϊόν είναι οργανικό και έχει μη κολλώδη υφή που το καθιστά αγαπημένο σε όσους είναι λάτρεις αυτών των προϊόντων! 

Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή και εύκολη! 

Δεν λεκιάζει, δεν ''λερώνει'' την επιδερμίδα, είναι άοσμο χωρίς άρωμα και δημιουργεί ομοιόμορφο υπέροχο αποτέλεσμα μαυρίσματος! 

Όχι μόνο το μαύρισμα δημιουργεί ενέργεια που ενισχύει τη διάθεση, αλλά το μους-μαυρίσματος είναι συνιστώμενο προϊόν για εκείνους με ευαίσθητο δέρμα και εγκυμοσύνη.

Tan Organic - Πολυβραβευμένη Οργανική Λοσιόν Αυτομαυρίσματος

για Υπέροχη Ηλιοκαμένη Όψη στην Επιδερμίδα

Η Λοσιόν TanOrganic αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό και οργανικό αυτομαυριστικό προϊόν που χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα για μια υπέροχα μαυρισμένη λαμπερή και απαλή επιδερμίδα χωρίς έκθεση στον ήλιο!

Αποτελείται κατά 84% από Αλόη. Η Αλόη έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει την απώλεια της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας καθώς επίσης και ότι αυξάνει την κερατίνη που αποτελεί δομικό υλικό της επιδερμίδας!
Επιπλέον, δεν περιέχει ξηραντικούς παράγοντες αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά αυτομαυριστικά προϊόντα που ξηραίνουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να «σπάει» το μαύρισμα και να μένουν σημάδια καθώς χάνεται…

 

Tips!

  • Το προϊόν αυτομαυρίσματος χρειάζεται 6 με 8 ώρες για να λειτουργήσει γι’αυτό και προτείνουμε να το αφήσετε όλο το βράδυ.
  • Το αποτέλεσμα κρατάει 5-8 ημέρες.
  • Για να αποφύγετε τα σημάδια, ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΕ την επιδερμίδα σας για 6-8 ώρες μετά την εφαρμογή.
  • Το αυτομαυριστικό προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται σε λεπτές στρώσεις.  Απλώστε μία στρώση και αφήστε τη να στεγνώσει για μερικά λεπτά.  Εάν επιθυμείτε πιο έντονο μαύρισμα εφαρμόστε και μία δεύτερη ή και τρίτη στρώση.
  • Θυμηθείτε να ελέγξετε ότι έχετε καλύψει καλά τις περιοχές που είναι δύσκολο να τις φτάσετε χρησιμοποιώντας έναν καθρέφτη. Αφήστε τη λοσιόν να στεγνώσει και εάν έχετε «ξεχάσει» κάποιες περιοχές διορθώστε απλώνοντας ελάχιστη λοσιόν.
  • Προτείνουμε να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας καθημερινά με μία ενυδατική κρέμα ή ένα ξηρό λάδι για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος.

 

 

Αποκτήστε από τώρα ηλιοκαμμένη επιδερμίδα με μηδενική έκθεση στον ήλιο και ετοιμαστείτε για το πιο υπέροχο και ασφαλές για την υγείας σας καλοκαίρι!

 

Για μεγαλύτερη και πιο γρήγορη απορρόφηση, θα βοηθούσε να γίνεται καλή απολέπιση σε όλο το σώμα. Οργανικά προϊόντα απολέπισης μπορείς να βρεις ΕΔΩ!

 

Δες όλα τα Προϊόντα της Βραβευμένης Εταιρείας TAN ORGANIC με Οργανικά Προϊόντα Αυτομαυρίσματος, πιστοποιημένα από τον ECOCERT με ένα κλικ -> ΕΔΩ!!!

SHARE ON